Sådan finder du kreative fastelavnskostumer til dine børn

Plager dit barn dig om et fastelavnskostume, og det skal gerne være udover det sædvanlige? Hvad skal du så stille op?

Når det gælder udklædning eller andre kreative område, er det altid med at få undersøgt, hvad der overhovedet er muligt. Når først rammerne er der, går det hele meget nemmere.

Så er der plads til at lade kreativiteten regne ned over jeg, som I sidder og finder forskellige kostumer. Så er det altid en god ide – og nogle gange svært at undgå – at have humoren med.

En udklædningsfest er sjov, en leg og en fest – husk det!

Undersøg markedet, mulighederne og begrænsningerne

Lige meget hvad du bevæger dig ud i, skal du kunne se, hvor dine begrænsninger er og hvor mulighederne er.

Den første og rimelig indlysende begrænsning er penge. Hvor mange penge har du lyst til at bruge på en udklædning, den bliver højst sandsynligt kun brugt en enkelt gang.

Det kunne derfor være en god ide selvfølgelig at finde billige fastelavnskostumer, men måske også at finde dele af fastelavnskostumer.

Er det er en stor kjole, en bjørnedragt, en superhelt eller en politibetjent kan I måske lave noget selv af forskellige dele og materialer, der er billigere og bedre.

Det næste skridt er at finde ud, om den udklædning der er i tankerne overhovedet, er i nærheden af at være mulig.

Nogle ideer kan være ret så ekstraordinære, så det er svært at se, hvordan det nogensinde skulle lykkedes. For din hjemmestrikkede transformers-kostume, gør bare ikke op for den, der vises på filmen.

Så både hvis I vil lave den selv, eller hvis I køber et splinternyt fastelavnskostume, så hav forventninger og ideerne med, når I undersøger markedet.

Lad kreativitet sprudle

Der sjove, kreative og vinderen af kostumeudklædningen går ikke nødvendigvis til det dyre kostume. Det går ikke nødvendigvis til det barn, der ligner en superhelt mest.

Det kunne også gå til det barn, der har ladet kreativiteten flyve vildt og ikke ladet sig begrænse.

Så i stedet for at klæde sig ud som supermand, skaber I en helt ny superhelt sammen. I laver en speciallavet fugledragt, ninjakostume eller grisekostume med alle mulige mærkelige gadgets, der ikke kan købes for penge.

Et hemmeligt rum i dragten, en knap, der kan få hele dragten til at eksplodere, som de andre børn ikke tør trykke på. Alle de der sjove og kreative ting, kan I sagtens finde frem derhjemme, når I skal lave fastelavnskostumet eller når I skal moderere det.

Humoren er altid et godt kostume

Hvis I ikke kan finde på noget som helst, så prøv jer lige ad en ekstra gang, og denne gang skal kostumet være sjovt.

Når først det bare bliver noget underligt og sjovt, I skal lave sammen, så ryger forventningerne også til den perfekte fastelavnsudklædning. Så bliver det bare sjovt og måske lidt pinligt, når kostumet skal på.

Så husk at holde humøret højt, selvom det kan være en udfordring at finde et godt fastelavnskostume, der kan vinde konkurrencen for den bedste udklædning.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar