Sådan fejrer du bedst, at dit barn er blevet student

Har du et barn, som bliver student til sommer? Hvis det er tilfældet, skal I som forældre vise jer fra jeres bedste side og gøre alt, hvad I kan, for at barnet får en helt særlig tid – det er nemlig velfortjent.

Efter mange års skolegang er barnet endelig klar til at træde ud i det virkelige liv, hvor der selv skal tages beslutninger, og I har som forældre muligheden for at fejre dette. Barnet skal selvfølgelig have et brag af et studentergilde med lækker mad og alkohol i lange baner. Derudover er det også essentielt med gode gaver til studenter, hvilket eksempelvis kan være flytte-hjemmefra-ting eller penge til en god rejse.

Her kan du se, hvordan du bedst fejrer, at dit barn er blevet student.

Overøs studenten med kærlighed

Når dit barn endelig får huen på, gælder det bare om at overøse med kærlighed, knus og komplimenter. Det er en meget særlig tid for dit barn, hvor det hele er en kæmpe fest. Her skal I som forældre vise, at I er stolte af jeres barn, og at I ønsker barnet det bedste.

Uanset om barnet går fra skolen med et højt, lavt eller middel snit, skal I vise, at I er meget stolte og altid vil være der. Det er næsten den største af alle gaver – især når barnet bevæger sig ud i en mere uklar fremtid, hvor der sikkert også vil blive trådt forkert en gang imellem.

Lækker mad og alkohol for alle pengene

Når barnet bliver student, skal det selvfølgelig fejres med et brag af en fest, nemlig studentergildet. Her skal inviteres venner og familie, og så skal der ellers bare gives gas med alkohol og lækker mad for alle pengene.

Denne dag er noget ganske særlig, som hverken forældrene eller barnet nogensinde vil glemme, så derfor skal der også gøres noget ekstra ud af det.

Tit fungerer det godt med en masse små og lækre retter, som man kan spise af i løbet af festen. Derudover kan man også lave nogle lækre drinks og sørge for, at der ikke mangler øl – for det er jo en fest, og der er bestemt noget, som er værd at fejre.

Det er essentielt med gode gaver til studenter

Gaver til studenter er selvfølgelig også en essentiel del af en rigtig vellykket fejring. Det er faktisk ikke så svært at finde gaver til studenter, som man tror, for lige netop studenter har nok en masse ting, der skal bruges, nu hvor de bevæger sig ind i voksenlivet.

Gode gaver til studenter kunne eksempelvis være ting, som kan tages med i en eventuel lejlighed, hvis studenten går med tanker om at flytte hjemmefra. Det kunne for eksempel være kogebøger, stegepander eller bestik.

Derudover er der også mange studenter, som gerne vil ud og opleve verden med det samme. Her er det måske en ide at give lidt penge til rejsen eller noget udstyr, eksempelvis en rygsæk eller nogle gode solbriller, der kan bruges på rejsen.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar