Sådan får du den bedste bryllupsfest

Når den store dag endelig nærmer sig, så ønsker du helt sikkert, at alt skal være helt perfekt. Du har måske allerede brugt det sidste halve år på at planlægge den perfekte bryllupsfest, hvor du håber, at dine gæster føler sig rigtig godt til mode. I denne artikel får du et par gode råd til, hvordan det er muligt at få den bedst mulige bryllupsfest. En ting er nemlig den perfekte kjole, den perfekte mad og musikken, men der er også andre vigtige ting såsom lokation, gæsteliste og bartenderen til din bryllupsfest.

Stort eller lille bryllup

Der er stor forskel på, hvordan dit bryllup bliver, hvis i kun inviterer den nærmeste lille kernefamilie og til, hvis der inviteres alle på både din og din kommende ægtefælles side. Et stort bryllup kan være et super hyggeligt bryllup, men det må også forventes, at et stort bryllup er væsentligt dyrere.

Det er eksempelvis nemmere at få råd til ting som bartender og køkkenpersonale til et lille bryllup, end det er til et større bryllup. Det kommer selvfølgelig også helt an på budgettet. Nogle har måske 15-20.000 til deres bryllup, mens andre har opsparet flere hundredetusinde til denne ene dag.

Sørg for tidligt i forløbet at forventningsafstemme med din partner, hvad det er i ønsker af jeres bryllup. Det skal nemlig være en helt speciel dag for jer begge, så derfor er det også vigtigt, at i planlægger festen i fællesskab, og at i er enige i ting såsom maden, gæstelisten og hjælpen, der skal bestilles.

Hvor skal festen holdes?

Også lokationen er en vigtig del af planlægningen til jeres bryllupsfest. Er der planlagt en stor udendørs pavillon med plads til 150 gæster, eller er der bestilt en bryllupsmenu på en fin restaurant til de 20 nærmeste? Antallet af gæster har selvfølgelig en påvirkning på bryllupsfesten, men det har lokationen bestemt også. Det kan eksempelvis være meget problematisk at slå sig løs med fri alkohol, hvis festen holdes på en fancy restaurant, og modsat er der hurtigt budt op til dans og fest, hvis du holder festen i en udendørs pavillon.

Lej en bartender til brylluppet

Næsten alle familier har de her få personer, der ikke kan tåle fri alkohol. Allerede efter hovedretten begynder disse venner eller familiemedlemmer at skabe sig en smule, og dette kan ødelægge hele den perfekte dag for brudeparret. Det kan derfor være en genial idé, hvis i vælger at budgettere med en bartender på jeres bryllupsdag.

Sørg for at hyre en professionel bartender til brylluppet, der har været i faget et stykke tid. For det første, vil i gerne have en erfaren bartender til brylluppet, der kender forskellige typer af drinks, samt en der kan finde ud af at stoppe serveringen for lidt for fulde gæster. Dette skal selvfølgelig ikke forstås sådan, at jeres bryllupsfest skal tørlægges, og at ingen må hygge sig. Tværtimod faktisk. Meningen med en bartender til bryllup er at sikre, at der ikke er få gæster, der allerede tidligt under festen, samt at der er sørget for spændende drikkevarer.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar