Oplev en magisk rejse i Disneyland Paris

Det kan være svært at beslutte sig for, hvor rejsen skal gå hen med ungerne. Skal man tage på badeferie, så ungerne kan boltre sig i poolen og give forældrene lidt fred? Skal rejsen i stedet gå til storbyen, så forældrene kan få nogle af deres drømme opfyldt? Eller er det bedre at spare pengene og i stedet hygge med ungerne et sted i Danmark? Med en rejse til Disneyland Paris kan du kombinere alle elementerne af den perfekte ferie for familien. Oplevelser både til voksne og børn og så endda altid til fordelagtige priser!

Disneyland Paris er en magisk oplevelse for børn og barnlige sjæle. Parken og de omkringlæggende omgivelser indbyder til utallige oplevelser til fryd og underholdning for hele familien.

Forlystelser til børn og voksne i alle aldre

Intet mindre end 51 forlystelser, der strækker dig fra tema-karruseller til de helt små, til aktive adventure eventyr, til vilde rutsjebaner til de modige – Disney Land har oplevelser til alles smag og underholdning!

Blandt forlystelserne kan du opleve parken i hestetrukken karet, eller på et eventyrinspireret mine tog. Du kan opleve Dumbo, Torneroses slot, gennemrejse Pinocchios magiske verden eller tage på flyvetur på Aladdins flyvende tæppe – og meget, meget andet!

Der findes mange forlystelser uden højdekrav, og den største højdegrænse er 107cm, så det er intet problem at finde oplevelser til børnene – heller ikke de helt små.

Velkendte ansigter i den store park

Ungerne har set dem i fjernsynet, på DVD-film, i blade og som alverdens legetøj. De berømte Disney figurer er ikke til at slippe udenom, hvor end du rejser hen i verden. Men du behøver ikke at tage den lange flyvetur over Atlanterhavet for at ungerne kan møde deres idoler. Disneyland Paris er nøjagtigt som den amerikanske udgave fyldt med de velkendte ansigter af Disney figurer, så børnene kan møde deres yndlings Disney prinsesse eller Anders And figur – og de små kan ikke kende forskel på, om det er den amerikanske eller den franske udgave.

Lækre muligheder for overnatning

Disneyland Paris har otte hoteller tilknyttet parken, så det er muligt at overnatte i eller nær parken og få den fulde oplevelse ud af opholdet. Disneyland Hotel ligger centreret i parken, mens flere af de andre hoteller ligger i ganske kort gåafstand til alle de herlige forlystelser og oplevelser, så I ikke behøver at bruge tid på transport og dermed kan få det fulde ud af oplevelsen.

Kombiner Disneyland med storbydrøm

Efter et par dage blandt Disney prinsesser og forlystelser med fokus på børnenes underholdning er det måske på tide at forkæle de voksne lidt. Netop derfor er det meget belejligt, at Disneyland Paris ligger et stenkast fra den pulserende og romantiske franske hovedstad, Paris. Derfor kan den magiske rejse til Disneyland Paris meget belejligt kombineres med et ophold i storbyen, hvor der kan nydes fransk gourmet, vandres på Champ-Elysées eller beundres kunst på Louve. Paris har uendeligt mange oplevelser til den kulturelle ferie, hvor den maleriske hovedstad bærer præg af fransk charme og et byliv, der altid summer af liv og glade dage.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar