Lad dit barn få glæde af en smart paraply til leg og regnvejr

barn-paraplyDer findes stort set igen børn, der ikke elsker regnvejr. Børne elsker at tumle i regnen, hoppe i vandpytter, lege danse i regnen. På en typisk dansk sommerdag, med meget skiftende vejr, kan det være en udfordring at afstemme påklædningen efter vejret. Alle kender til de sommerdage, hvor solen står højt, men hvor der en gang hver halve time kommer en lille byge. Her vil det være meget upraktisk at have regntøj på, da man hurtigt kan få det for varmt og komme til at svede, mens solen skinner – og det gælder naturligvis også for børn.

En børneparaply er i mange tilfælde mere praktisk end regntøj

I stedet for at hoppe i og af regntøjet, kan man give barnet en paraply i hånden. Det er så dejlig nemt, og så skærmer den også ansigtet, hvilket regntøj ikke gør, ligesom man også kan beskytte sig lidt mod vinden med den. Noget af det smarte ved en paraply til børn er også, at den ikke fylder ret meget, og så kan man slå den sammen, så den næsten ikke fylder. Her kan man eksempelvis lægge den i klapvognen, så den er nem lige at hive frem, hvis der skulle komme en lille regnbyge.

Regndans med barnets helt egen børneparaply

De fleste børn elsker simpelthen og paraply, hvorfor der findes et stort udvalg af børneparaplyer. Børn elsker farver og figurer – og selvfølgelig skal det også til på deres helt egen barn paraply! En børneparaply kan også sagtens gives som en gave. Små børn elsker at danse rundt med den og lege, at de befinder sig ude i regnen. Det er en praktisk gave, som er pakket ind i en form for legetøj, da barnet anser den for at være legetøj.

Farveskiftende børneparaplyer til den eventyrlige leg i regnen

Nogle steder kan man også få helt vilde børneparaplyer, som kan skifte farve, når de kommer i kontakt med regnen. For børn føles det som en form for magi – de har pludselig deres helt egen magiske børneparaply, som de kan ”trylle” om til andre farver. Det sætter pludselig fantasien i gang, og så er der optakt til en spændende eventyr leg.

Praktiske børneparaplyer, der kan sættes fast på klapvognen

Ud over at en børneparaply er praktisk at have med og nem at slå sammen, så kan man også få nogle børneparaplyer, som er designet således, at de kan sættes fast på en klapvogn. Stort set alle klapvogne har den svaghed, at de ikke er overdækket over benene, men kun lige afskærmet i toppen. Her kan en børneparaply komme ind i billedet og afhjælpe med problemet, så barnet holdes tørt, selvom det sidder i en åben klapvogn.

Der er derfor rigtig mange fordele ved at anskaffe sig en børneparaply til den lille. Man skåner barnet for regnvejret og gør det til en leg at færdes ude i regnen. Man kan finde fede børneparaplyer til billige priser online. Der er masser af farver, figurer og mønstre at vælge imellem.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar