Italien – den perfekte destination for dig med børn

At rejse med børn kan være en udfordring. Det er ikke alle ting, der er mulige at lave, for børnene skal kunne være med hele vejen, og det kan være svært at forene både de voksne samt børnenes ferieønsker. Der er i det hele taget mange flere parametre, der er er vigtige at overveje, når man rejser med børn; men det behøver faktisk slet ikke at være så svært. Italien er et oplevelsesrigt land med noget for alle. Temperaturen er lun, men ikke for varm for de små. Der er aktiviteter til unge som gamle, og hotellerne bugner med alt fra børneklubber og børnepools til spaafdelinger og god mad til de voksne. Maden er børnevenlig mens de voksne samtidig kan nyde udsøgt vin. Italien med børn er med andre ord en rigtig stor fornøjelse for både voksne og børn.

Forældre eller børn i fokus – jeres valg

I Italien kan du finde hoteller for enhver smag. Du kan finde hoteller, der er hundrede procent efter børnenes hoveder, der inkluderer både store pool-områder samt masser af leg og aktiviteter. Her er børnenes ferie i fokus, og selvom mor og far nyder ferien og de glade børn, så har de valgt at lade børnene bestemme. Du kan også finde hoteller, der på trods af at de er meget børnevenlige også kan tilfredsstille mor og fars feriebehov i en grad, som er værd at bemærke. Her er mor og fars feriebehov i fokus – dog stadig med god plads til børnene. Det er op til jer, hvad I vælger – uanset hvad er i sikret en rigtig dejlig ferie!

Oplevelser og minder

Selvom hotellet er fantastisk og poolen er stor, så kan det også være rigtig rart at komme ud og opleve noget. Det er fedt for både børn og voksne at komme hjem med nye minder og særlige oplevelser i rygsækken. I Italien finder i en masse af disse! I kan bl.a. opleve den zoologiske have ”Parco Natura e Fattoria Didattica Voloalto”, der byder på alverdens dyr. Hvis fisk i særdeleshed er i højsædet, så kan I med fordel besøge Genovas akvarium, som er på top 5 over de største turistattraktioner i Italien og både tilbyder delfiner, hajer, skildpadder, blæksprutter og et elevator med panoramaudsigt. Er dyr ikke noget, der frister, kan I tage i badeland. Her er i sikret et sæt meget trætte og glade børn på turen hjem, det er blot at vælge mellem de mange muligheder.

Et sidste tip: Italiens skarpe sol og børn

Børns hud er mere sart end voksnes, hvorfor det er vigtigt at være ekstra varsom med solen. Så selvom solcremen står på huskelisten, så kan det også være en god idé at overveje, om de helt små også kan drage nytte af en såkaldt UV-dragt. Den fungerer som badedragt og solcreme i en, og giver derfor kraftigere og mere længerevarende beskyttelse end solcreme alene.

Tilbage er der blot at ønske en rigtig god ferie!

Relaterede artikler

Skriv en kommentar