Husk at tage billeder af dine børn, mens de er små

Tiden går stærkt når man har små børn. Indimellem også for hurtigt. Pludselig er de store og man glemmer helt hvordan tiden med små børn var. Det er derfor vigtigt at få taget en masse billeder af sine børn, mens de er små. På denne måde foreviges minderne. Husk at tage stilling til hvordan du bedst muligt sikrer billederne og evt. få dem fremkaldt. Læs meget mere om dette nedenfor.

Minder foreviges

Billeder er minder om det der var. I dag har de fleste nem adgang til at tage billeder via mobiltelefoner og tablets m.m. Man har altid sin telefon lige ved hånden og dette giver rig mulighed for at tage en masse billeder af dine børn løbende i hverdagen. På denne måde har du mulighed for at tage en masse billeder der ikke er opstillede, men som giver et naturligt billede af hvordan jeres familie er. Billeder som i med glæde kan se tilbage på som minder både op igennem børnenes opvækst og når de er blevet store og voksne.

Husk at fremkalde billeder fra telefonen

I takt med at flere tager billeder og tager mange billeder er der også mange der løbende glemmer at få fremkaldt billederne. Det betyder at de med tiden kan gå tabt. Der er i dag mange muligheder for backup online, men der er ofte et tab af billeder, hvis det ikke bliver gjort og telefonen går tabt eller i stykker. Det kan derfor være en god idé at huske at fremkalde de bedste billeder indimellem. Dette kan både gøres via apps, men man kan også gøre det selv med en printer, Epson printerpatroner og noget godt fotopapir.

Fysisk album fremfor digitalt album

I tråd med ovenstående kan der være gode grunde til at vælge et fysisk album fremfor et digitalt. Der er også bare noget andet ved at sidde med et fysisk album fremfor et digitalt, hvor man skal være ved computeren og måske sjældent får kigget på dem. Med et fysisk album har du mulighed for at få fremkaldt de bedste billeder I har og sætte dem i system i et album, som nemt kan hives frem og kigges på.

Vælg det rette papir og printerpatroner

Printerpapir og printerpatroner er vigtigt for kvaliteten af de billeder du fremkalder. Epson printerpatroner er der mange der bruger. Da der er tale om et populært mærke er der mulighed for at anskaffe patronerne til en fornuftig pris og kvaliteten sikres. Epson printerpatroner kan findes online og i butik og der findes modeller der passer til de fleste printere.

Lav albums til dine børn
Med nem adgang til at tage billeder og fremkalde dem kan det være en sød og sjov idé at lave specifikke albums til dine børn. Fremkald løbende de bedste billeder fra telefonen og sæt dem i et album der passer til dit barn. Det er sjovt for dit barn at kunne kigge tilbage på de specifikke minder i har haft sammen gennem årene.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar