Gymnastikdragt til pige


Find en flot gymnastikdragt til din pige her. Fra størrelse 92 og opefter.

Der findes masser af flotte gymnastikdragter til piger og du kan bruge dem uanset om din lille prinsesse går til gymnastik, dans eller ballet.

Gå til shoppen ved at klikke på dragterne – og leder du efter gymnastiksko finder du dem her

Gymnastikdragt til pige fra Carite

Carite er det klassiske mærke indenfor gymnastiktøj. Leder du efter en gymnastikdragt til pige med sødt print, så er Carite et godt bud.

Se alle gymnastikdragter her
gymnastikdragt-til-pige-sortgymnastikdragt-til-pige-carite

gymnastikdragt-til-pige-carite-blomstergymnastikdragt-til-pige-carite-lilla

Gymnastikdragt til pige fra Hummel

Hvem kender ikke Hummel? Her finder du en flot gymnastikdragt til pige i modellen Gloria. Flot sølvapplikation på brystet og de klassiske “vinkler” på ryggen.

gymnastikdragt-til-pige-hummel

Gymnastikdragt til pige fra Krutter

Krutters linje til de lidt større børn hedder Knast by Krutter. Her er en gymnastikdragt til pige i en enkel grå farve, der lægger op til at sætte spræl på enten leggins eller strømpebukser.

Denne gymnastikdragt til pige ville jeg elsker at kombinere med eksempelvis et pink tylskørt og et par sot-og-hvid-stibede leggings!

gymnastikdragt-til-pige-krutter

Hvilken størrelse skal du vælge?

Mange gymnastikdragter spænder over flere størrelser. Det er muligt, fordi de er lavet af elastisk stof.

Finder du en gymnastikdragt til pige, du godt kan lide, som kun har tildelt én størrelse vælger du den størrelse, der ligger tættest på dit barns højde i centimeter.

Pas på med at købe dragten for lille, for så strammer den i især lysken. Omvendt må den heller ikke være for stor, da den så glider ned over skuldrene.

Gymnastikdragt til pige med korte eller lange ærmer?

Nogle børn sveder meget, når de er aktive – andre gør ikke. Vurdér derfor hvilket type barn, du har.

Der er ofte koldt i en gymnastiksal, især i vinterhalvåret som også er det tidspunkt, hvor de fleste gymnastiktimer ligger og en gymnastikdragt med korte ærmer giver måske ikke barnet varme nok.

Du kan eventuelt helgardere dig ved at give barnet en langærmet t-shirt på under en gymnastikdragt til pige med korte ærmer.

Kombinér også dragten med leggins eller strømpebukser. Du finder strømpebukser med fri fragt her

Hvorfor købe en gymnastikdragt til pige?

Hvorfor ikke bare nøjes med et par shorts og en t-shirt?

Af flere årsager:

  • En gymnastikdragt til pige følger kroppens bevægelser og da børn er meget aktive til gymnastik, “skille”r de nemt på midten ved kolbøtter og andet tumlen rundt.
  • Ligesom en søn der går til fodbold elsker sit fodboldudstyr, vil en datter der går til gymnastisk også elske sit helt eget sportstøj i form af en gymnastikdragt til pige.

Gymnastikdragt til pige under 2 år

Størrelserne gå gymnastikdragter til piger starter oftest ved 92 – svarende til 2 år. Men hvorfor kan man ikke få en gymnastikdragt til pige til Freja på halvandet, der går til mor-barn-gymnastik?

Årsagen skal nok findes i, at børn i den alder sjældent har brug for rigtigt gymnastiktøj.

Men hvis du gerne vil have, din lille frøken har en gymnastikdragt på, kan du snyde en smule. En langærmet body opfylder faktisk samme behov og kan også sagtens kombineres med et skørt og leggings. (Men det ved du jo sikkert allerede).

Husk gymnastikskoene!

Det er koldt for fødderne i en gymnastiksal, hvis man har bare tæer – og et par sokker skøjter man rundt i.

Så enten bør du give dit barn skridsikre sokker på, eller ganske enkelt købe et par gymnastiksko.

De fås fra under 100 kroner inkl. fragt og du finder masser af fine modeller til din pige i artiklen gymnastiksko til børn

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.