Den perfekte gave til mor

Når du skal købe gaver til mor, kan du overveje en kjole. Få tips her.

Mor er bare den bedste! Derfor er det også vigtigt at vise hende, at hun er værdsat og til det formål, kan en velgennemtænkt gave være uovertruffen.

mor-datterProblemet med at købe gaver til mor er bare ofte, at hun selv har råd til at købe de ting, som hun ønsker sig.

Det gælder derfor om at være betænksom, når man vælger en gave, for man kan bidrage med lækre og innovative gaver, som hun ikke nødvendigvis ville købe.

Dressme.dk kan du finde smukke kjoler og ungdommelige kjoler, der både kan passe til en varm sommerdag eller en festlig begivenhed.

Dette gør dem også til oplagte gaver til mor, for hvis der er noget mødre kan lide, så er det kjoler der er anvendelige til mange lejligheder.

At klæde sig efter sin alder

Mange mødre snakker om, at man skal klæde sig efter sin alder. Desværre sker det til tider, at de ser sig selv som værende ældre end de egentligt er. Derfor ender de med at klæde sig kedeligt i stedet for at vælge en elegant stil, der ville passe bedre til dem.

Hvis din mors tøjsmag er blevet lidt for grå, så kan det være rigtigt sundt for hende at blive rystet ud af hendes sædvanlige tryghedszone.

Dette kan for eksempel gøres med nyt og lækkert tøj, som hun ikke selv ville overveje. Ofte skal man se tøjet på, før det går op for en, at det klæder en.

Når du køber tøj som er morgave, så er der en chance for, at hun får en rigtig positiv oplevelse og får udvidet sin horisont i forhold til, hvilket tøj hun kan tillade sig at gå i. Tøj til mor behøver nemlig ikke kun være gråt eller beige.

Tænk på mors kropstype

For at din mor skal få en positiv oplevelse med hensyn til tøjet, så er det enormt vigtigt, at det passer til hendes kropstype.

Helt basalt kan kropstyper deles op i tre grupper – æbleform, pæreform og timeglas. Dette er en ting, som mange mødre desværre glemmer at tænke på, når de køber kjoler til sig selv.

Æbleformet

aebleKvinder, der for eksempel bærer det meste af deres vægt på overkroppen er æbleformede. Dette betyder at en kjole i A-facon eller med empiresnit kan være en rigtig god.

Ideen med disse kjoler er, at de sidder stramt foroven og fremhæver en barm, der ofte er pænt stor, samtidig med at den er løs forneden, så kroppen kommer til at virke harmonisk.

Udskæringen på kjolen må dog helst ikke være for stor, for så kan barmen virker for voldsom.

Pæreformet

pærePæreformede kvinder udmærker sig ved smalle skuldre og liv, mens hofter og bagdel kan virke dominerende.

Det er derfor en god idé at vælge en kjole med A-form, som er stram og fremhæver skuldrene.

Til gengæld er det også vigtigt, at den er så lang, at den næsten når knæene. På den måde kan man skjule problemzonerne, der er lår og bagdel, mens den slanke overkrop bliver fremhævet.

Timeglas

timeglasKvinder med timeglas form er generelt de heldigste. Denne form er det traditionelle skønhedsideal, hvor der er fokus på barm og bagdel med et smalt liv.

Hvis du har en mor med timeglas form, så vil kjolekøb være en nem sag. Kvinder med timeglasform kan nemlig gå i det meste – det skal bare helst fremhæve deres flotte figur.

Hvis du har disse råd i tankerne, så skal det nok blive en succes, når du giver din mor en lækker kjole – om ikke andet, så bliver hun overbevidst, når hun ser sig selv i spejlet!

Brug for flere idéer til gaver til mor?

Find mere inspiration i dette artikelarkiv

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.