Gave til gravid veninde


Tillykke med graviditeten! Sig det med en gave.

Gave til gravid veninde, søster, kæreste eller datter?

Det sker dagligt – flere gange dagligt. Men det er alligevel noget af det største i verden, når nogen man kender, bliver gravid. Og det skal naturligvis fejres med en gave til den gravide.

I USA er der en lang tradition for at holde er såkaldt babyshower, hvor den gravide overdænges med gaver af veninder og kvindelige familiemedlemmer. En helt lille fest, kun til ære for den kommende mor.

Det har ikke rigtigt vundet indpas i Danmark, men jeg  kan godt lide tanken. Snart er din veninde nemlig mor, og så kommer hun til at træde i baggrunden i en lang årrække. Derfor er det vel også på sin plads at forkæle hende lidt ekstra?

Det synes du sikkert også, og måske er du havnet her, fordi du googlede gave til gravid.

Her er samlet en række forslag til gaver til gravide. Der er både billige gaver, du kan tage med i stedet for en blomst – og forslag til en lidt dyrere gave til en gravid.

Milestone baby kort

milestone-baby-kort-frontSøde kort, der bruges til at forevige de store øjeblikke med, når baby er født.

Læs mere i artiklen Milestone baby kort eller gå direkte til shoppen her

Gave til gravid kvinde – bøger og blade

Man har masser af tid som gravid – især hvis man allerede er gået på barsel eller måske er sygemeldt.

Tiden kan fordrives med gode bøger. En god gave til en gravid er bøger.

gave-gravid-hvor-lagde-jeg-babyenHvor lagde jeg babyen?

Fantastisk sjov, rørende og ærlig bog om det at blive mor.

Køb den til kun 61 kroner her

gave-til-gravid-babybogPolitikens Babybog

Uundværligt opslagsværk både under og efter graviditeten.

Køb den her

gave-gravid-barselsbetragtninger

Barselsbetragtninger – 2 mødre taler/malker ud

Ærlig og hyggelig bog om rollen som nybagt mor. To mødre mødes og taler om dagen, når deres babyer er puttet. Det er sjovt og hudløst ærligt.

Find bogen her

gave-gravid-minmorMin Mor

Kan du huske venindebøgerne fra folkeskolen? Her er en venindebog, som den gravide kan dele med sin egen mor.  Sød gaveidé, der vil røre både den kommende mor og kommende mormor. Læs mere om bogen her

 

Du finder også et væld af andre mere praktiske bøger om graviditet lige her

 

Gave til gravid kvinde – dvd-film

Kroppen kan godt blive lidt træt, når man er gravid – og så er det skønt at kunne synke ned i sofaen og endda have en god undskyldning for det. En anden god gave til gravide er dvd-film.

gave-gravid-film-saadanermoedreSådan er mødre

Husker du dokumentaren fra DR, hvor en lang række kendte kvinder taler om det at blive mor? Det er underholdende, rørende, sørgmodigt og kærligt . rent faktisk hele moderskabet gennemlevet i én dvd-boks.

Du finder boksen her

gave-gravid-de-unge-moedreDe Unge Mødre

Alle sæsoner er skønne, men hvem husker ikke Bente, Katarina samt Christina og Peter?

Find et stort udvalg af sæsonerne af De Unge Mødre her fra kun 49 kroner

gave-gravid-juno-dvdJuno

Den specielle Juno, der kun er teenager, bliver gravid og beslutter at bortadoptere barnet. Juno er en sød og eftertænksomfilm, men også underholdende.

Køb Juno her

Gave til gravid kvinde – gaver der kan bruges i graviditeten

gave-gravid-babylytterBabylytter

Køb en babylytter til den gravide – så kan hun både høre den lilles hjerte slå, samt hik og spark. De kan endda optages og gemmes på computeren.

Køb doptone og babylytter her

gave-gravid-ammepudeAmmepude

Hov! Er det ikke først efter graviditeten? Joeh – formålsmæssigt set. Men rent faktisk er en ammepude intet mindre end skøn til at hvile maven på, når den gravide ligger på siden i sengen.

Se stort udvalg af ammepuder her

Gave til gravid kvinde som kan bruges efter graviditeten

gave-gravid-ammekitAmmekit

Pakke med alt, hvad man har brug for som ammende mor.

se det hele her

Gave til gravid kvinde – de nemmeste gaver er gavekort

 

gave-gravid-gavekort1Gravide er sultne! Giv et gavekort til Sunset Boulevard – så er det kun den kommende mors ansvar, at hun får noget at spise.

Gavekort til Sunset Boulevard

 

 

gave-gravid-gavekort2Du kan også give et gavekort til Just-Eat – så behøver den gravide ikke engang rejse sig fra sofaen, for hun kan sikkert få budet til at gå helt ind i stuen, hvis hun kalder. Og som ekstra bonmus er det også nemt for dig – det hele kan nemlig foregå via sms!

Gavekort til JustEat – bestem selv beløbet

 

gave-gravid-gavekort3Uhmmm! Chokolade! Gravide skal godt nok ikke spise alt for meget chokolade (eller søde sager generelt) – men så kan du jo bare nøjes med at give et lille gavekort. Du bestemmer selv beløbet.

Gavekort til chokolade

 

 

gave-gravid-zalandoGravide elsker at shoppe – både til sig selv og til den kommende ny verdensborger. Hjælp hende lidt på vej med et gavekort til Zalando – de har både tøj til mor og baby.

Gavekort til Zalando

Gave til gravid kvinde, som er ren forkælelse

 

gave-gravid-spadagGavekort til spadag

Den gravide får adgang til både AquaSpa og fitnesscenter (hvis hun orker) samt en lækker frokost. Og skulle hun blive tørstig eller sulten mellem måltiderne, hvilket gravide har for vane, er der juice, frugt og vand med i prisen. Når I er færdige får I lækre spaprodukter med hjem. Læs mere her

 

 

gave-gravid-brunchGavekort til luksusbrunch

Gravide er sultne det meste af tiden – så hvad med bruge et gavekort til en brunch som gave til en gravid? I kan selv vælge mellem flere gode spisesteder i København og Aarhus. Se alle spisesteder her

 

 

gave-gravid-gavekort-ansigtsbehandlingGavekort til ansigtsbehandling

Når først man bliver mor, har man ikke ret meget tid til sig selv. Fritiden inden babys ankomst skal derfor udnyttes – fx. med et gavekort til ansigtsbehandling

 

 

 

gave-gravid-fiskespa

Gavekort til fiskespa

Gravide, trætte fødder kræver omsorg – og fiskespa med doktorfisk er virkelig fantastisk skønt. Du finder gavekort til fiskespa her

gave-gravid-hotstoneGavekort til hot stone massage

Massage er noget af det skønneste der findes. Hot stone massage foregår med lune lavasten, som er sublime til at l’sne infiltrationer op. Find gavekort her

 

 

 

Se andre gavekort til wellness

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.