Den bedste robotstøvsuger

Den bedste robotstøvsuger for børnefamilien – hvordan finder man egentlig dén?

Guide til den bedste robotstøvsuger for børnefamilien

Den bedste robotstøvsuger til børnefamilienDer er ingen tvivl om, at man som børnefamilie som regel har rigtig travlt. Børnene skal afleveres og afhentes fra institutionen, der skal helst tilberedes lækker og sund mad, som børnene gider at spise og ikke nok med det: Så er der hele oprydnings -og rengøringsaspektet.

Som børnefamilie er der ofte en tendens til, at man roder meget og rengøringen bliver der heller ikke mindre af i takt med at børnene bliver større.

Faktisk er der rigtig mange ting at se til som børnefamilie, og derfor kan det være svært at få tid til det hele og måske vigtigst af alt – få tid til at være sammen med sine børn.

En robotstøvsuger er en skøn hjælpende hånd

Heldigvis er robotstøvsugeren nu kommet på markedet.

Robotstøvsuger-teknologien er efterhånden udviklet så godt, at det godt kan betale sig at anskaffe en robotstøvsuger med henblik på at supplere med den traditionelle støvsugning.

På den måde får du meget mere tid i hverdagen, da du ikke behøver at støvsuge nær så meget – det lader du bare robotstøvsugeren om. Således får du langt mere tid sammen med bl.a. dine børn.

Her får du og resten af børnefamilien en guide til valg af den bedste robotstøvsuger og tips til hvilke ting du bør overveje, inden du anskaffer en.

Den bedste robotstøvsuger

Hvilken robotstøvsuger der er bedst, er et komplekst spørgsmål med flere svar, da det jo selvsagt afhænger af hvilke krav du har til robotstøvsugeren.

Det kan være en god ide at læse nogle af de tests der findes om disse maskiner.

Eksempelvis har Primabolig.dk lavet en test af de bedste robotstøvsugere til børnefamilier her, og det samme har forbrugerbladet TÆNK og DR-programmet So Ein Ding.

4 overvejelser du bør gøre dig inden købet

Der er nogle ting man bør overveje inden man køber en robotstøvsuger.

Dels om ens indretning (og bolig i det hele taget) egner sig til en robotstøvsuger, men også hvorvidt du og din familie rent faktisk egner sig til, at have en robotstøvsuger i hjemmet.

Disse overvejelser kan også gavne til valget af robotstøvsuger, da man derved finder ud af, hvilke krav man har til robotstøvsugeren:

  1. Kig på din bolig og vurder om en robotstøvsuger er til mere besvær end gavn. Robotstøvsugeren kan f.eks. ikke selv komme op og ned af trapperne, hvilket betyder at du skal bære den op og ned og det er også de færreste ældre robotstøvsugere som selv kan komme over dørtrin.
  2. Vurder om din indretning egner sig til en robotstøvsuger. Sørg f.eks. for at der er et ordentligt fejbart gulvområde som robotstøvsugeren kan arbejde med. Lad ikke vaser stå alt for ustabilt da der er risiko for maskinen kører ind i dem og sørg for ikke at have for mange ledninger og kabler liggende på gulvet.
  3. Har du hund, kat eller andre kæledyr som fælder meget, er det en god ide at investere i en robotstøvsuger som kan håndtere dette ordentligt.
  4. Selvom brugerfladen på robotstøvsugere er blevet væsentligt bedre og mere intuitiv sammenlignet med nogle af de første modeller, kræver det dog en vis teknisk snilde at gøre robotstøvsugeren køreklar.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar