Billige flyverdragter


Billige flyverdragter – spar penge på overtøjet.

Billige flyverdragter er helt OK

Jeg har altid været ret nærig, hvad angik overtøj til mine børn. Ikke fordi, de ikke fortjener det bedste – men fordi det bedste i mine øjne ikke altid også er synonym med det dyreste.

Billige flyverdragter kan i øvrigt være både flyverdragter fra supermarkeder – eller sidste års modeller, hvilket netop er de billige flyverdragter, du kan finde i denne artikel.

Fordelen ved sidste års modeller er, at du udover billige flyverdragter får flotte designs, som ofte er dér, hvor de billige flyverdragter i detailhandlen hænger lidt.

Her finder du billige flyverdragter

Billigsport24.dk

billige-flyverdragter-colorkidsFlyverdragter fra ColorKids.

Meget holdbare og billige flyverdragter og et rigtig godt køb til prisen.

Se de billige flyverdragter her

Crazysport.dk

billige-flyverdragter-hulabaluBillige flyverdragter fra

  • Colorkids
  • Hulabalu
  • Reima
  • Hummel

Se flyverdragterne her

Houseofkids.dk

billige-flyverdragter-moloBillige flyverdragter i shoppens outletafdeling. Her kan du spare mange penge på flyverdragter fra de populære mærker

  • Molo
  • Mini A Ture
  • Ticket to heaven
  • Hummel

Find de billige flyverdragter her

Billige flyverdragter er udemærkede

Som skrevet ovenfor, har jeg ikke villet bruge flere penge end højst nødvendigt på tøj til mine børn og har derfor også fundet ud af, at især billige flyverdragter klarer jobbet ganske udemærket. At en flyverdragt er billig, betyder nemlig ikke at den er dårlig.

Det vigtigste er, at en flyverdragt kan holde barnet varmt og tørt og det kan stort set alle flyverdragter.

Flyverdragter på udsalg

Hvis du, som mig, alligevel rigtig godt kan lide, at dine børns tøj er flot at kigge på, kan du gå efter flyverdragter på udsalg.

Her kan du være heldig at finde alle de kendte mærker som Molo, Mini A Ture og Reima til langt under halv pris. Det kræver dog lidt research at finde flyverdragter på tilbud fra de kendte mærker i netop dit barns størrelse, men når det lykkes, har du ofte sparet mange penge.

Flyverdragter på udsalg finder du ofte her

Pas godt på dine billige flyverdragter…

…Og de dyre!

Det er nemlig meget vigtigt for flyverdragtens evne til at holde vand ude, at selve coatingen, stoffet og sømmene ikke tager skade. Og det GØR de altså, hvis du putter flyverdragter i tørretumbleren eller i tørreskab.

Så det kan ikke siges mere enkelt: En flyverdragt skal ALTID lufttørre!

Derudover skal du undlade at bruge skyllemiddel og ellers følge flyverdragtens vaskeanvisning.

Brug billige flyverdragter som reserve

Måske vil du gerne have en af dette års modeller til dit barn som den primære dragt – men så kan du med fordel spare penge på reserveflyverdragten.

For ja – det er virkelig guld værd at have en ekstra dragt. Især fordi en flyverdragt sjældent kan nå at tørre henover natten, hvis du har haft brug for at vaske den.

Derudover kan du på denne måde også have både en flyverdragt i børnehaven og derhjemme og slipper dermed for at slæbe dragten frem og tilbage hver dag.

Overvej farverne på din flyverdragt

Har du set en masse billige flyverdragter i netop din datters størrelse – men i drengefarver?

Genovervej en ekstra gang, inden du kaster det gode tilbud ud til højre. En navyblå eller støvgrøn flyverdragt kan ofte fint gå an til en pige – og især hvis der kun er tale om en reserveflyverdragt.

Skriv navn i de billige flyverdragter

Du har garanteret fået det at vide mange gange i dit barns institution, men du får den lige igen – hvor trist det end kan lyde, så er navn i tøjet ikke bare praktisk, hvis flyverdragten pludselig ligger og flyder, men det er altså også en god tyverisikring.

Mange institutioner døjer desværre med den slags.

Leder du efter billige flyverdragter i str. 128 og 134?

Læs denne artikel

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.