Billig tremmeseng


Spar penge på basisudstyret – billig tremmeseng til dit barn.

Find en billig tremmeseng her

Billig tremmeseng som kun koster kun 1.099 kroner og leveres fragtfrit til din dør.

Kanterne er flot afrundet og sengen dermed smuk at se på, selvom det er en billig tremmeseng.

  • Bunden kan indstilles i 3 højder
  • Hvidlakeret
  • Lamelbund, der sikrer god ventilation af madrassen

 

billig-tremmeseng

billig-tremmeseng-hjoerner

Hvad får man med en billig tremmeseng?

Med en billig tremmeseng får du alligevel dét, du har brug for.

Nemlig er sted dit barn kan sove, som overholder alle sikkerhedsstandarder.

Der er blandt andet krav til, at billige tremmesenge på det danske marked er CE-mærkede, ikke indeholder giftstoffer og at afstanden mellem tremmerne ikke udgør nogen risiko for barnet.

Billig tremmeseng med indstillelig bund

På den ovenfor viste model af billige tremmesenge, kan du indstille bunden i 3 forskellige højder.

Det er en fordel af flere årsager.

  • Når baby er helt lille, har du bunden på tremmesengen i den øverste position. Så er der ikke langt ned til barnet, når du skal løfte det forsigtigt op og ned af sengen.
  • Når dit barn kan sidde selv, skal bunden helt ned i den nederste position, så dit barn ikke risikerer at falde udover kanten på sengen.

Vigtigt at tænke over, når du vælger tremmeseng

Der skal luft til madrassen på din tremmeseng

For at din tremmeseng ikke bliver en rede for husstøvmider er det vigtigt, at der kommer luft til madrassen. Det kan enten ske ved at sengen har lamelbund eller en plade med borede huller. Langt de fleste tremmesenge har denne anordning, men er det ikke tilfældet, kan du eventuelt selv bore efter.

Husk også at lufte madrassen godt igennem en gang imellem. På en tør dag, kan du eksempelvis sætte den udenfor liggende på et udslået tørrestativ. Tørre frostdage er optimale, da den tørre vinterluft også fjerner overskydende fugt.

Vælg en tremmeseng med indstillelig bund

Du gør også dig selv en tjeneste ved at vælge en tremmeseng med indstillelig bund. Når barnet er helt lille kan du have bunden i øverste position – dermed er der ikke så langt ned til baby. Når barnet begynder at kunne trille omkring 4 måneders alderen, skal bunden dog ned i nederste position, så du ikke risikerer at barnet hiver sig selv ud over kanten og i værste fald falder ned.

Dejligt med mulighed for at afmontere siderne

På mange tremmesenge kan du også afmontere enten hele den ene side eller nogle enkelte pinde. Så kan barnet, når det bliver lidt større, selv kravle ind og ud af sengen. I mange tilfælde kan du dermed også springe fasen med en juniorseng over og springe direkte til en seng i fuld længde.

Vær opmærksom på specialmål

Nogle tremmesenge har ikke helt gængse mål, hvilket betyder at du ikke kan lægge alle typer madrasser i eller anvende alle typer lagener. En standardseng til baby er 60 x 120 cm.

Køber du en tremmeseng der er større end disse mål, er det en god idé samtidig at købe madras og lagen samme sted, så du ikke står og mangler den dag, barnet kommer til verden.

Vælg en fast madras

Babyer har ikke gavn af en springmadras – de er ganske enkelt ikke tunge nok til at udnytte fordelen af denne madrastype. Spar derfor de ekstra penge en springmadras koster og vælg en fast skummadras. Det er vigtigt at barnets madras ikke er for blød. Det er nemlig ikke godt for ryggen.

Nogle madrasser kan vaskes i vaskemaskinen, hvilket er den fordel set med allergimæssige øjne eller hvis der skulle ske et uheld.

Det er en god idé også et købe en sengerand til tremmeseng. På den måde føler barnet sig tæt omsluttet, der kan ikke falder sutter ud mellem tremmerne og ben og arme bliver heller ikke generet af tremmerne i løbet af natten.

Sådan kan du også bruge en tremmeseng

Hvis du køber en tremmeseng, hvor siderne kan pilles af har du flere muligheder for at bruge sengen, når barnet er vokset ud af den.

  • Når tremmesengen har aftjent sin værnepligt kan den desuden også bruges som sofa på børneværelset. Pynt den med fine puder og bamser.
  • På mange tremmesenge passer den øverste position med at du kan anvende sengen som skrivebord, når sengen er gået på pension.

Mangler du andet udstyr til din tremmeseng?

Så kan det være, du kan finde det i disse artikler

Sengerand til tremmeseng

Sengehimmel til tremmeseng

Lyst til at se på andre tremmesenge?

Så prøv at læse artiklen Sebra Kili seng

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.