Betal når børnepengene kommer


Find de shops, der tilbyder “Betal når børnepengene kommer”.

Køb nu og betal når børnepengene kommer

“Få dine varer nu og betal når børnepengene kommer.”

Sådan lyder det hos efterhånden mange shops på nettet, som forhandler babytøj og børnetøj – og det er en god service, hvis du står og mangler noget til dine børn her og nu.

Hvor kan jeg handle nu og vælge betal når børnepengene kommer?

Der er mange webshops, der tilbyder “betal når børnepengene kommer” – faktisk også webshops, som slet ikke handler med baby- og børneudstyr.

Dem har jeg dog udeladt i denne artikel.

Betal når børnepengene kommer hos House of Kids


Houseofkids.dk har et kæmpe udvalg – og ikke nok med, at du kan vente med at betale til børnepengene kommer, så kan du faktisk få op til 60 dages kredit.

Du finder tøj til både baby og børn fra over 60 forskellige mærker, bl.a. Hummel, Molo, Småfolk og Katvig.

Besøg shoppen her

Børnetøj med kredit hos Ansos

betal-naar-boernepengene-kommer-hos-ansosHos Ansos kan du betale, når du vil – så det behøver ikke engang være når børnepengene kommer, det kan også bare være, når det bliver den første.

Ansos.dk forhandler økologisk baby- og børnetøj fra bl.a. Serendipity, Fred’s World, Smallstuff og Hugin og Munin.

Besøg shoppen her

Betal når børnepengene kommer hos Kids-world.dk

De lækreste mærker med børnepengekredit og fri fragt.
Besøg shoppen

Betal når børnepengene kommer hos Dreams for Kids

betal-naar-boernepengene-kommer-dreams-for-kidsBetal når børnepengene kommer eller til den 1. Du bestemmer selv, og servicen er gratis.

Du finder børnetøj, sengetøj, sengerande og alt muligt andet puttetilbehør fra bl.a. Roommate, Småfolk, Katvig og Danefæ.

Gå til shoppen

Betal med børnepengene hos Milledille.dk

betal-naar-boernepengene-kommer-milledilleHvis du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Milledille.dk, kan du bruge shoppens service med “betal når børnepengene” kommer. Du skriver det blot i ordrens kommentarfelt, at du gerne vil vente med at betale.

Shoppen fører alle de kendte børnetøjsmærker, lige fra Ej Sikke Lej til Småfolk – samt legetøj.

Besøg shoppen her

Betal når børnepengene kommer hos Sovedyret.dk

betal-naar-boernepengene-kommer-sovedyretSkøn shop med stort set alt, hvad du skal bruge til putning – lige fra senge, sengetøj og sengerande til nattøj, puslepuder og godnathistorier.

Betal når børnepengene kommer og modtag dine varer allerede i morgen.

Besøg shoppen her

 

Betal når børnepengene kommer hos Holly’s

betal-naar-boernepengene-kommer-hollys
I Holly’s egen webshop, kan du også vente med at betale for dine varer, indtil børnepengene kommer – eller en anden dato.

Gå til Hollys.dk

Hvad skal man tænke over, når man vælger “Betal når børnepengene kommer”?

Husk at læse betalingsbetingelserne, så du er sikker på, at du ikke betaler renter af det beløb, du har fået kredit på.

Ingen af de shops, der er nævnt ovenfor lægger i skrivende stund renter på det skyldige beløb, men tjek alligevel for en sikkerheds skyld under handelsbetingelserne eller fanen “betal når børnepengene kommer” på selve shoppen.

Derudover er det en god idé at være opmærksom på, at du ikke bruger flere penge, end du rent faktisk får i børnepenge – for ellers går det sjove lidt af servicen.

Du kan se hvad du får i børnepenge i 2014 her

Når du har Visa Electron eller MasterCard

betal-naar-boernepengene-kommerDet er kun med Dankort eller VISA Dankort, du får udnyttet muligheden for “betal når børnepengene kommer”.

Det kan lade sig gøre, fordi der ikke er beløbsgrænse for, hvad du kan hæve på disse kort.

Sådan forholder det sig imidlertid ikke med Visa Electron og MasterCard, som er elektroniske betalingskort, hvor betalingen altid “låses” når ordren er sat i gang, så pengene ikke kan bruges til anden side – det skyldes, at disse kort ikke kan overtrækkes, hvilket netop sikres af, at beløb der skal betales senere trækkes allerede “nu”.

Det betyder også, at hvis du indtaster dine kortoplysninger, vil beløbet blive reserveret på dit kort – og vil dermed ikke kunne bruges på andet. Og så er det jo lige meget at beløbet som sådan, først hæves, når der kommer børnepenge.

Hvad gør jeg, hvis beløbet er blevet reserveret?

Er “skaden” sket kan du dog altid annullere din ordre ved at kontakte shoppens kundeservice.

Selve reserveringen af beløbet skal du dog have banken til at slette, så det kræver en telefonopringning.

Hvorfor benytte servicen “Betal når børnepengene kommer?”

  • Mange bruger deres mulighed for at vente med at betale til børnepengene kommer i december, når der skal købes julegaver.
  • Nogle gange kan man også decideret mangle noget til sit barn, som ikke kan vente til børnepengene kommer. Måske ødelægger dit barn sin flyverdragt i februar og kan ikke undvære en ny – så er det dejligt med en shop der har servicen “betal når børnepengene kommer” til april.
  • Måske skal du købe noget, der er så dyrt, at én gang børnepenge ikke slår til? Så er muligheden for at få kredit også fin – det kunne f.eks. være en JUNO tremmeseng

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.