Barnevognsrand

Barnevognsrand fra Sebra

Sebra er et af de hotteste mærker lige nu inden for ting til baby. Udover sengetøj, sengerande, puslepuder og andet udstyr til baby, finder du naturligvis også en barnevognsrand.

barnevognsrand-sebra-drengbarnevognsrand-sebra-pige

 

barnevognsrand-sebra-village-drengbarnevognsrand-sebra-village-pige

Barnevognsrand fra Lamaze

Lamaze er anerkendt legetøj af allerhøjeste kvalitet. De flotte farver og kontrastmønstre virker tiltrækkende på både babyer og lidt større børn.

Se også andet flot Lamaze legetøj

lamaze-legetoej-barnevognsrand lamaze-barnevognsrand

Barnevognsrand fra Tiny Love

Tiny Love er et legetøjsmærke med efterhånden mange år på bagen. Flotte farver, søde figurer og alt sammen alligevel afdæmpet i sit udtryk.

barnevognsrand -tiny-lovebarnevognsrand-tiny-love-pige

Hvad er en barnevognsrand?

En barnevognsrand er en lille blød stofbog, der kan foldes ud på langs. Dermed kan den placeres i barnevognen eller liften ved barnets hoved, så den lille har noget at kigge på, når I triller ture. Nogle børn har også nemmere ved at falde til ro, når de har noget at fokusere på. Verden kan virke stor, når man er lille bitte og så er det rart at få hjælp til at afskærme den en smule.

De fleste barnevognsrande har også små snører monteret, så din barnevognsrand også kan bindes fast i tremmerne på tremmesengen. De fleste modeller har ikke særligt lange snører – kravene til sikkerhed og små børn dikterer, at snorene ikke må være så lange, at de kan nå rundt om barnets hals. Tjek dog lige efter for en sikkerheds skyld.

Hvilken type snører din barnevognsrand har er lidt forskelligt – men jeg ved af erfaring at “flade” bomuldssnører kan være svære at få bundet op igen. Glatte nylonsnører er derfor at foretrække, hvis du gerne nemt vil kunne flytte rundt på barnevognsranden.

Barnevognsrand med kontrastfarver

En nyfødt babys syn er endnu ikke fuldstændig udviklet. Barnet kan derfor bedst opfatte former og især kontrastfarver. Dette er værd at tænke over, når du skal købe en barnevognsrand.

Vælg en model med kontrastfarver på den ene side og farvestrålende og sjove figurer på den anden – fx. denne fra Lamaze

På den måde får dit barn både stor glæde af sin barnevognsrand som nyfødt og når det er blevet lidt ældre.

Sørg for du kan vaske din barnevognsrand

Ja. Jeg skriver det i de fleste artikler, men det er virkelig bare uhygiejnisk ikke at kunne vaske babys legetøj. Det kan ganske enkelt ikke undgås at babylegetøj i stof bliver snasket med tiden. Babyer putter alt i munden for at undersøge det og nogle gange gylper de også eller har rester af æblemos siddende bag ved gummerne.

Selvom det alt sammen er fuldstændig ligegyldigt, fordi din baby er det lækreste i verden uanset hvad, så kommer man altså ikke uden om, at de fleste ting har brug for en rengøring af og til. Og jo mere der kan komme i vaskemaskinen, jo mindre tid skal du bruge med at tørre og gnubbe med en fugtig klud.

Derfor er det i mine øjne at foretrække en barnevognsrand der som minimum kan klare en vask i hånden – men meget gerne i maskinen.

Mente du ikke barnevognsrand, men sengerand?

Kært barn har mange navne og nogle gange kalder vi mødre en ting noget helt forskelligt. Derfor er du måske ikke havnet på det produkt, du søgte. Hvis du i stedet mente en sengerand, som kan nå hele vejen rundt i tremmesengen, så klik her

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.