Barnevognspude

Sørg for baby sidder godt med en barnevognspude.

En barnevognspude er en af de nyere opfindelser på markedet. For blot 5 år siden, hvor jeg fik min datter, eksisterede de i hvert fald ikke.

Der er dog ingen tvivl om, at vi ville have haft en, hvis muligheden havde været der.

Barnevognspuder i mange flotte modeller

Hos Dreamsforkids.dk kan du med garanti finde en barnevognspude lige efter din smag – de har nemlig bunkevis af flotte designs.

Her ser du nogle af modellerne.

barnevognspude-lilla

barnevognspude-blaa

 

 

 

barnevognspude-graa

barnevognspude-dyr

Barnevognspude med navn

Få en barnevognspude med navn og søde broderier. Du kan også vælge at få leveret din pude helt uden broderi.

barnevognspude-navn-blaabarnevognspude-navn-pink

barnevognspude-navn-groen barnevognspude-brun

barnevognspude-navn-lillabarnevognspude-navn-sort

Hvad er en barnevognspude?

En barnevognspude er en formsyet pude, som giver baby støtte i både ryg og sider, når den lille er gammel nok til at sidde op i barnevognen.

Selvom de færreste forældre ligefrem kører ræs med barnevognen, så sker der naturlige bump, når man eksempelvis kører op eller ned af en kantsten.

Babys balance er ikke ret god og det betyder, at den nemt kommer til at svaje frem og tilbage eller ligefrem tippe bagover, hvis der sker en uventet bevægelse.

Det er her en barnevognspude er en genial opfindelse: Den sørger for at baby sidder stabilt og trygt i sin barnevogn.

Hvornår må baby bruge en barnevognspude?

Som udgangspunkt må en baby sidde op i en barnevogn, når den kan sidde selv. Det betyder, at hvis dit barn kan sidde selv på gulvet uden noget støtte, må dit barn bruge en barnevognspude.

Det kan være fristende at begynde at bruge både barnevognspude og eventuelt høj stol før tid, men det er ikke godt for barnets ryg at komme op i siddende stilling, hvis ikke musklerne er stærke nok. Og paradoksalt nok udvikles babys ryg-og mavemuskler ikke af at baby sidder op – de udvikles af, at baby ligger på maven.

Husk på at dit barn har ligget meget ned og pludselig skal til at bruge sin ryg på en ny måde, når barnet kommer op at sidde – sørg for gode pauser, hvor ryggen får lov til at hvile.

De fleste børn kan så småt begynde at sidde i kortere tid ad gangen, når de er omkring 6 måneder gamle.

Hvor længe kan man bruge en barnevognspude?

Så længe du bruger barnevognen til at trille ture i med dit barn i siddende position, kan du bruge en barnevognspude. De fleste forældre vil nok skifte til en klapvogn til “kigge-turene” når barnet er fyldt et år, men indtil da kan I have stor gavn af en pude af denne slags.

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.