Badebukser og badedragt til baby

Den rigtige påklædning i svømmehallen er badebukser til baby.

Det er skønt at svømme med sin baby. Man er tæt sammen på en helt anden måde end derhjemme, hvor tv’et ofte kører eller mobilen kræver opmærksomhed. I svømmehallen er der bare vandet, dig, din baby – og babyens badebukser.

Badebukser til baby fra Småfolk , Ej Sikke lej, Katvig og mange flere

Masser af badebukser til baby hos Kidsworld.dk – med fri fragt.

Du finder mærker som Molo, Småfolk, Katvig, Danefæ, Ej Sikke Lej og Lego.

 Badebukser til baby fra Holly’s

badebukser-og-badedragt-til-baby-hollys-gulbadebukser-og-badedragt-til-baby-hollys-groen

Badebukser og badedragt til baby – dette skal du tænke over

For det første er det vigtigt, at badebukserne passer til dit barn, så det kan bevæge sig frit i vandet. Nogle babyer har lidt tykke lår, og disse skal der være plads til i badebukserne, uden at de strammer.

Til gengæld må badebukserne heller ikke være for store, da de så falder af i vandet.

Hvilken størrelse skal jeg købe badebukser til baby i?

De fleste badebukser til baby er alderssvarende i størrelserne, så du kan roligt bestille online. Og skulle du være i tvivl, kan du med fordel bestille badebukserne til din baby i den største af de størrelser du overvejer – det lyder muligvis lidt selvmodsigende, men skulle badebukserne vise sig at være for store, kan baby passe dem med tiden.

Badebukser til baby med indbygget ble?

Alle svømmehaller kræver, at børn der ikke er renlige skal være iført en badeble.

Nogle badebukser har “indbygget” ble – men min ærlige mening er, at ingen badebukser til baby kan holde det inde, de skal. Sørg derfor for at dit barn altid har en badeble fra eksempelvis Huggies eller Libero på indenunder badetøjet.

Måske er du ikke så sart med dit barns urin, men tænk på, at hvis alle mødre har det sådan, så svømmer du også rundt i andre babyers urin til babysvømning.

Desuden er det jo ikke sikkert, det kun er urin, baby har behov for at komme af med under svømmeturen.

Badebukser til baby med UV-beskyttelse

De fleste badebukser til baby har UV-beskyttende effekt indbygget i selve stoffet. Det har noget at gøre med måden trådene er vævet på. Jo tættere vævet, jo færre UV-stråler trænger der igennem badebukserne.

Men: Du skal huske, at din baby slet ikke bør opholde sig ude i stærk sol – og hvis det er umuligt at holde baby i skyggen, bør barnet være iført både solhat og solcreme med en faktor på minimum 30. Husk at smøre ofte, da selv vandfast solcreme hurtigt mister sin effekt efter en tur i vandet.

Husk også på, at solen spejles i vandet – så børn der leger i vandkanten bliver hurtigere skoldede end børn, der eksempelvis leger hjemme i haven.

Behøver jeg at købe badebukser til min baby?

Nej. Du kan sagtens nøjes med en badeble til engangsbrug. De fleste forældre synes dog, det ser pænere og mere “organiseret” ud, når baby har badebukser eller badedragt på. Desuden er især en badedragt en god idé, når I bader udendørs, fordi den sarte hud på maven og ryggen således også er ekstra beskyttet mod solen.

Du kan også købe badedragter til drenge.

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.