Baby sovepose


Hold din livlige baby varm om natten med en sovepose.

Baby sovepose fra Katvig

baby-sovepose-katvig-coralbaby-sovepose-katvig-groen

Billig baby sovepose for under 200 kroner

baby-sovepose-billig

Baby sovepose fra Grobag

Grobag har en baby sovepose i både pastelfarver eller pang-mønstre. Så du kan sikkert finde en, der passer til din stil.

sovepose-baby-grobag-krokodillesovepose-baby-grobag-giraf

sovepose-baby-grobag-sommerfuglesovepose-baby-grobag-blomster

sovepose-baby-grobag-elefantsovepose-baby-grobag-fugl

Baby sovepose fra Kaloo

Den ultra bløde baby sovepose fås både med og uden broderet navn.

sovepose-baby-kaloo-beigesovepose-baby-kaloo-lyseblaa

sovepose-baby-kaloo-lyseroed

 

Baby sovepose fra Sebra

Med en baby sovepose fra Sebra er du både sikret flot, grafisk design og lækker kvalitet.

Se sengetøj til baby fra Sebra her

sovepose-baby-sebra-skovensdyr-lillasovepose-baby-sebra-skovensdyr-blaa

 

sovepose-baby-sebra-bilersovepose-baby-sebra-biler-gule

 

sovepose-baby-sebra-lillasovepose-baby-sebra-blaa

sovepose-baby-sebra-ugler

Sovepose fra Småfolk

Lækker baby sovepose med Småfolks æbleprint i to forskellige farvekombinationer.

Sengetøj til baby fra Småfolk her

sovepose-baby-smaafolk-blaasovepose-baby-smaafolk-lilla

Hvad bruger man en baby sovepose til?

Nogle børn ligger uroligt om natten og sparker derfor dynen af sig selv. Én ting er at baby muligvis bliver kold, men en anden ting er, at baby således også nemt vågner – og enhver mor ved at en god nattesøvn er mere kostbart end det dyreste guld.

Med en baby sovepose er du sikker på, at barnet ikke vågner op i løbet af natten og fryser. Og som en ekstra bonus er der heller ingen risiko for at en sovepose til baby kommer til at komme op over barnets hoved. Det forhindrer skulderstropperne nemlig.

Hvorfor vælge en baby sovepose?

Begge mine børn har brugt en baby sovepose. Både fordi de sparkede dynen af allerede som spæde, men også fordi jeg syntes det var rigtig rart, at man kunne tage baby og sovepose med på én gang.

Det lyder måske lidt mystisk – men når vi skulle op om natten og baby skulle have en ren ble (og vi skulle igennem det meste af huset for at komme ud på badeværelset) var det dejligt at kunne løfte den lille op uden at skulle have dynen med og pakke baby ind i den igen. Det var bare meget nemmere med en baby sovepose.

Det virkede mere roligt for os alle bare stille og roligt kunne løfte baby uden at forstyrre for meget. Det samme gjorde sig gældende, når det var spisetid ud på de små timer.

En baby sovepose  kan i langt de fleste tilfælde også lynes op – så vi behøvede ikke engang skulle fjerne soveposen fra den lille ved bleskift. Vi lynede bare op, skiftede det lille væsen, og lynede til igen.

Som en ekstra bonus begyndte begge mine børn også at sove igennem uden mange opvågninger – der var intet til at genere dem eller bokse rundt med.

Hvilke baby sovepose skal man vælge?

Vælg en baby sovepose, der kan klare at blive vasket. Det er nødvendigt, for en baby sovepose skal vaskes ligesom sengetøj til baby skal. Både for at undgå allergi, men også fordi det er svært at undgå at soveposen får en smule gylp eller savl på sig.

Vælg også en baby sovepose, der kan lynes op hele vejen ned. Lynlåsen skal sidde i siden af soveposen, så barnet ikke bliver generet af den.

Hvor længe kan man bruge en baby sovepose?

Det afhænger af soveposens længde. En baby sovepose fås nemlig i flere størrelser – og det gør ikke noget, at soveposen er for lang. Hele pointen med at en baby sovepose forhindrer at dynen sparkes af eller trækkes over hovedet bliver ikke forringet af, at soveposen er godt lang.

Du kan anvende en baby sovepose allerede fra første dag – og indtil barnet bliver for stort.

De fleste soveposer er omkring 80 cm lange fra skulder til bund. Det betyder at dit barn kan bruge sin baby sovepose indtil omkring 1 års alderen.

Baby sovepose til brug i klapvogn

Vil du have endnu mere ud af din baby sovepose, kan du med fordel vælge en model, der kan anvendes i barnevogn og klapvogn sammen med en barnevognssele eller en klapvognssele.

På den måde får du flere anvendelsesmuligheder og forlænger måske også anvendelsesperioden for din baby sovepose.

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.