Ammepude


Find en flot ammepude til dig og baby.

Se de mange flotte ammepuder og klik dig videre til shoppen for at læse mere om de forskellige varianter.

Læs også sidst i indlægget, hvilke typer af ammepuder, du skal vælge, hvis du er i tvivl.

Har du i stedet en gammel pude, du gerne vil friske op, kan du gå til artiklen betræk til ammepude

Søger du ammepuder fra Småfolk? Klik her

Ammepude med fri fragt fra Smallstuff

Dejligt store og med stabilt fyld, der ikke bliver fladt selv ved meget hyppig brug. Mønstrene er både de klassiske stjerner som er blevet Smallstufføs signaturmønster, men du finder også søde katte, kager og flyvemaskiner.

ammepude-smallstsuff-roedammepude-smallstuff-stjerner

ammepude-smallstuff-lilla-stjernerammepude-smallstuff-stjerner-blaa

ammepude-smallstuff-lilla-blomsterammepude-smallstuff-flyver

ammepude-smallstuff-cupcakes

 

Ammepude med fri fragt fra Sebra

Smukke farver og mønstre. Puderne har forskellige mønstre på hver sin side og det skaber en smuk dynamik. Flere af modellerne har også flotte labels, som både pynter og gør dem mere eksklusive at se på. Sebra er høj kvalitet.

Sebra får af og til nye mønstre og så udgår nogle af de gamle. Her kan du dog være heldig at finde nogle af de tidligere års modeller – og endda på tilbud.

ammepude-sebra-lillaammepude-sebra-blaa

ammepude-sebra-uglerammepude-sebra-biler

ammepude-sebra-lilla-grafiskammepude-sebra-grafisk-blaa

 

Ammepude med fri fragt fra Roommate

Det søde dyr hedder Moody Mule og mønsteret er flot i alle farvekombinationer.

ammepude-roommate-lillaammepude-roommate-roedammepude-roommate-blaa

 

Ammepude med fri fragt fra Rätt Start

En ekstra stor model, som både er oplagt hvis du venter mere end et barn, eller har brug for en lidt bredere pude af andre årsager. Mønstrene er retro på den fede måde – og så kan du også få et eksemplar med det sødeste stof dekoreret med Mumitrolde.

ammepude-ratt-start-groenammepude-ratt-start-orange

 

ammepude-ratt-start-graaammepude-ratt-start-mumi

 

Ammepude fra Babytrold

Babydans serie af udstyr til baby hedder Babytrold. De skifter ofte mønstre, men denne sæson er mønsteret med de søde små monstre til både drenge og piger den, der sælger bedst. Derudover kan du også få mere neutrale og afdæmpede mønstre i serien.

ammepude-babytrold-monsterammepude-babytrold-pink-monstreammepude-babytrold-striber

Allergivenlig ammepude

Det er rart ikke at samle flere allergener end højst nødvendigt. Det kan du sørge for med en allergivenlig model. Måske er den ikke så fancy at se på, men du kan altid beklæde den med et flot betræk. Enten kan du selv sy eller også kan du købe et færdiglavet betræk til ammepude

ammepude-allergi

 

Hvad skal du tænke over, når du køber ammepude?

Først skal du tænke på,  hvilken størrelse , du har brug for. Venter du ét eller to børn? Er du høj har du måske brug for en ekstra tyk ammepude – og er du lav forholder det sig måske omvendt.

Derudover skal du overveje, hvilket slags fyld, der skal være i din ammepude. Jeg anbefaler en model med fossflakes. De er en lille smule dyrere end eksempelvis ammepuder med krøyerkugler – men den gode kvalitet er de ekstra penge værd.

Forskelligt fyld i din ammepude

Du kan købe en ny ammepude med flere forskellige slags fyld.

Ammepuder med fossflakes

Ammepuder med fossflakes tåler vask ved 60 grader og holder formen rigtig længe. Det bedste valg i mine øjne.

Ammepuder med krøyerkugler

Krøyerkugler er små hvide skumkugler, som du måske kender fra sækkestole. Fordelen ved krøyerkugler er, at du kan tømme ammepuden og kun vaske betrækket. Ulempen er, at de hurtigt mister formen og bliver flade, efterhånden som kuglerne trykkes flade.

Ammepuder med fiberfyld

Måske kender du fiberfyld fra din hovedpude. Fiberfyld kan vaskes og er blødere end fossflakes. Til gengæld kan fiberfyld af en ringe kvalitet hurtigt blive blødt og uformeligt. Derudover skal en ammepude med fiberfyld tit rystes for at få bibeholde formen længere.

Dette kan en ammepude også bruges til

  • Læg din ammepude bagved baby, når I skal træne at sidde – så slår den lille sig ikke, hvis baby tipper bagover.
  • Brug puden som barnevognspude på samme måde som ovenfor. Baby får god støtte i både ryg og sider.
  • Brug ammepuden allerede i graviditeten til at støtte maven, når du ligger på siden i din seng eller sofa.

En ammepude bruges ikke kun til amning

Selvom du ikke ammer eller har planer om at amme, er en af de fine ammepuder stadig en god investeting. Men bliver nemlig rigtig træt i armene, hvis man ikke har noget støtte under dem, når man flere gange om dagen giver baby en flaske eller bare sidder og hygger.

Selvom den lille skabning ikke vejer alverden, kan det især i starten være svært at finde en naturlig afslappet stilling at sidde med baby på. Det resulterer ofte i, at man spænder i skuldrene og bliver øm.

Derudover kan mælken have sværere ved at løbe, hvis man spænder unødigt, ligesom små børn kan reagere kraftigt med uro og gråd, hvis den voksne de sidder hos virker anspændt.

Hvis du bruger ammepuden hver gang, du sidder med baby undgår du disse spændinger og desuden ligger baby også ofte bedre, da puden giver god støtte til både babys nakke og ryg.

Selvom du naturligvis bør have opmærksomheden på din baby, når I sidder sammen, så kan der opstå situationer, hvor du også har brug for at lave noget andet samtidig. Eksempelvis hvis dit barn er faldet i søvn hos dig og er af den slags, der vågner, så snart du lægger det fra dig. Med en stor ammepude der støtter godt kan du faktisk sidde med baby hos dig uden at skulle bruge hverken dine arme eller hænder og kan på den måde læse, være online eller sidde og klaske fluer, hvis du mere er den type!

Vi bruger stadig ammepuden efter 7 år

Hjemme hos os er vi glade for vores ting – især dem der betyder noget for os og som ikke fejler noget. Nogle ting til baby har jeg været god til at få solgt videre, når de havde udtjent deres opgave i vores familie. Men andre har jeg beholdt, fordi jeg har tænkt, vi godt kunne bruge dem, selvom vi hverken ammede eller gav flaske længere.

Ammepuden er en af tingene.

Den bliver i dag brugt til støtte i ryggen, når børnene sidder op ad deres sengegærder og læser om aftenen. Det er naturligvis ikke noget en almindelig pude ikke havde kunnet klare – men det er dejligt, ammepuden bliver brugt endnu. Jeg købte den jo, fordi jeg synes, den var rigtig flot, havde et fint design og fordi jeg havde ønsket mig den fra det øjeblik jeg begyndte at kigge i graviditetsblade.

Relaterede artikler

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel.