3 gode tips til en budgetvenlig ferie med børnene

Børn i poolenMan tænker måske som forældre til en, to eller tre børn at ferien kan gå hen og blive dyr. Det behøves den nødvendigvis ikke. Den vil selvfølgelig altid bliver lidt dyrere, men der er mange muligheder for at afholde en budgetvenlig ferie med sine børn. Mange går ofte og drømmer om en dejlig varm sommerferie, eller en ferie på de hurtige brædder i det kolde sne og det er der også rig mulighed for. Hvis man har overskud som forældre til at tage deres børn med på ferie, så får man mange uforglemmelige minder, til både forældrene og især også til deres børn.

1) Tag bilen i stedet for at flyve

Det første tip vi vil komme med og som er det tip du sparer flest penge på, er nemlig hvordan i transporterer jer. Vælger du at rejse med fly, skal du betale for alle medlemmer i familien. Vælger du derimod at tage bilen ned til den tyske grænse med enten færgen eller over broen, skal du betale udgifterne for bro eller færge pr. bil.

Du kan eksempelvis køre mod det fantastiske land Italien og bo på familievenlige campingpladser, eller leje en bolig igennem AirBnb. Den benzin du bruger på vejen frem og tilbage, kan ikke måle sig med, hvad flybilletterne til hele familien ville koste.

Til sidst, så husk at sørg for at gøre køreturen hyggelig og skab en hyggeligt og komfortabel stemning, så køreturen ikke føles så lang.

2) Læg et budget fra starten af..

Danskerne bruger omkring 16.500-17.500 kr. i gennemsnit på sommerferie, pr. husstand. En ferie kan være vigtigt for en familie, da det er her man har mulighed for at koble af, være sammen med hinanden og nyde hinandens selskab. Ikke alle familier har råd til en sommerferie med børnene, og man kan derfor overveje at finde andre finansieringsmuligheder. LendMe kan hjælpe dig med at finansiere din ferie, og derefter betale ferien af i små rater, så der stadig er luft i økonomien. Læs mere om ferie på budget og dine finansierensmuligheder med LendMe. Hos LendMe kan du lave én enkelt ansøgning og derefter få tilbud fra 7 forskellige banker, så du finder det lån, der passer bedst til dine behov.

3) Opstil nogle prioriteringer og følg dem!

For at bibeholde den budgetvenlige ferie, er det en god ide at opstille nogle prioriteringer. På den måde, kan du hele tiden holde budgettet nede. Find ud af hvad der er vigtigst for dig og familien og skær de andre ting fra.

En ting som vi hos os forbinder med ferie som børn, var blandt andet snacks, sodavand, chips i lange baner og slik hver eneste dag. Ferie forbindes med hygge, og danskerne er rigtig gode til at hygge! Hvis dig og familien alligevel skal på køreferie, så ville det være hyggeligt at skabe en god stemning med en masse snacks.

Hos netpris.dk kan du købe varer fra grænsehandlen og få sendt dem direkte til døren. På den måde kan i pakke bilen, og være helt klar inden turen går mod syden. Hos netpris.dk får du priserne med tysk moms, så er væsentlige lavere en i Danmark. Du sparere en masse tid, i stedet for at køre mod grænsehandlen først. Køb dine være hos netpris.dk og få dine varer sendt hjem til gode priser, din digitale grænsehandel.

Relaterede artikler

Skriv en kommentar